Trupininis obuoliukų pyragas

Trupininis obuoliukų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Margarinas, 200 gramų
  • Miltai, 2 stiklinės
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Citrinos, (žievelė), 1 vienetas
Įdarui:
  • Obuoliai, 4 vienetai
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, 100 gramų
  • Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Margariną išsukite su cukrumi, sudėkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, citrinos žievelę. Suminkykite tešlą ir padėkite į šaldytuvą kokiai valandai. Tuo tarpu nulupkite obuolius, išimkite sėklalizdžius, supjaustykite gabalėliais. Didelėje keptuvėje ištirpkite sviestą, suberkite cukrų ir sudėkite obuolius. Troškinkite kol suminkštės. Jei obuoliai išskyrė daug skysčio (priklauso nuo jų rūšies), dėkite vieną ar daugiau šaukštų bulvių krakmolo. Suberkite vanilinį cukrų ir išmaišykite. Nuimkite nuo ugnies. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi, į ją sutarkuokite truputį daugiau nei pusę tešlos, ant jos sudėkite obuolių masę, ant viršaus užtarkuokite likusią tešlos dalį. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje (180-200 °C) apie valandą.

Skanaus!

Porcijų skaičius: 25
Receptą atsiuntė: Greta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Daiva
2014-11-29 14:47
Taip, idejau daugiau miltu, ir viskas puikiai tarkuojasi, aciu.
Greta
2014-11-29 11:55
tai tesla, perlipni reiskia yra, arba per skysta, tada gali nesitarkuoti dek daugiau miltu
Daiva
2014-11-29 11:44
Man ta tesla nesitarkuoja, ka blogai padariau?