Trupininis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 stiklinė
- Margarinas, arba sviestas, 200 gramų
- Vanilė
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 400 gramų
- Soda, nugesinta, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinė, 250 gramų
- Kondensuotas pienas, indeliuose, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išsukti su cukrumi, sudėti grietinę, ištirpintą sviestą, sodą, vanilę, miltus ir užminkius tešlą padėti šaltai (~8 val.) Atšaldytą tešlą sutarkuoti burokine tarkele ir kepimo popieriumi išklotoje skardelėje kepti trupinėlius. Iškeptus trupinius sumaišyti su virtu kondensuotu pienu. Sudėti į formą ir leisti masei sustingti. Velykų proga iš šios masės galima suformuoti ir margučių, papuošti juos torto papuošalais.
» Rašyti komentarą