Trupininis

Trupininis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Margarinas, arba sviestas, 200 gramų
  • Vanilė
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 400 gramų
  • Soda, nugesinta, 1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinė, 250 gramų
  • Kondensuotas pienas, indeliuose, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius išsukti su cukrumi, sudėti grietinę, ištirpintą sviestą, sodą, vanilę, miltus ir užminkius tešlą padėti šaltai (~8 val.) Atšaldytą tešlą sutarkuoti burokine tarkele ir kepimo popieriumi išklotoje skardelėje kepti trupinėlius. Iškeptus trupinius sumaišyti su virtu kondensuotu pienu. Sudėti į formą ir leisti masei sustingti. Velykų proga iš šios masės galima suformuoti ir margučių, papuošti juos torto papuošalais.

Receptą atsiuntė: Gintarė
» Rašyti komentarą