Trupiniai šokolade

Trupiniai šokolade
Skanaus :)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 600 gramų
  • Sviestas, 400 gramų
  • Šokoladas, juodasis, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Cukrus, 100 gramų
  • Pienas, 100 mililitrų
  • Kakava, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlą minkom iš kiaušinių, 200 gr sviesto ir miltų (miltų tiek ,kad tešla būtų biri, tarsi trupiniai).

  2. Į skardą sutrupinam tešlą ir kepam apie 15 minučių 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje iki lengvai pagelsta, pamaišant.

  3. Šokoladą ištirpiname su pienu, 200 g sviesto ir cukrumi. Įdedame kakavą ir gerai išmaišom iki gaunasi vientisa, blizgi masė.

  4. Trupinius sumaišome su šokoladine mase, sudedame į indą ir lengvai suspaudžiame.

  5. Po kelių valandų skanaujame.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą