Trupiniai šokolade

Skanaus :)
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Miltai, 600 gramų
- Sviestas, 400 gramų
- Šokoladas, juodasis, 200 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukrus, 100 gramų
- Pienas, 100 mililitrų
- Kakava, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Tešlą minkom iš kiaušinių, 200 gr sviesto ir miltų (miltų tiek ,kad tešla būtų biri, tarsi trupiniai).
Į skardą sutrupinam tešlą ir kepam apie 15 minučių 180 laipsnių kaitrumo orkaitėje iki lengvai pagelsta, pamaišant.
Šokoladą ištirpiname su pienu, 200 g sviesto ir cukrumi. Įdedame kakavą ir gerai išmaišom iki gaunasi vientisa, blizgi masė.
Trupinius sumaišome su šokoladine mase, sudedame į indą ir lengvai suspaudžiame.
Po kelių valandų skanaujame.
» Rašyti komentarą