Troškinys su vištų kulšelėmis ir bulvėmis

Troškinys su vištų kulšelėmis ir bulvėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 8 vienetai
  • Česnakai, 1
  • Juodieji pipirai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Petražolės
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Rauginti agurkai, 2 vienetai
  • Baravykai, džiovinti, 2 vienetai
  • Druska
  • Vištienos kulšelės, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Į verdančio vandens puodą sudėkite kulšeles, skustas nepjaustytas bulves, džiovintus grybus (jei mėgstate), pjaustytą morką, česnako skiltelę. Pasūdykite pagal skonį. Sudėkite smulkintus agurkus. Troškinkite apie valandą, tada sudėkite smulkintas petražoles, maltų pipirų. Puode turi sumažėti vandens (išgaruoti), kad nepilnai semtų bulves ir kulšeles.

Valgykite su grietine. Man tai labai skanu. Vietoj kulšelių galite dėti kitas vištos dalis, pavyzdžiui ketvirčius.

Receptą atsiuntė: T.M.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
j.j
2015-01-17 09:54
Labai skanu aciu receptuka. As tik grybu nedejau.
efkis
2011-01-22 16:55
kazin tusonkei tiks? Bandysim....
--
2010-11-30 12:38
Man atrodo valandos perdaug.Nebent vista jau prie pensijos.O taip tai gausis kose.
Mantas
2010-11-30 11:26
Kad apsemtu viska
Dine.
2010-11-30 09:39
o kiek reikia pilti vandens??