Troškinys su faršu

Troškinys su faršu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pupelės, konservuotos, 1 skardinė
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Mėsa, malta, 300 gramų
  • Druska
  • Morkos, 2 vienetai
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Paprika, raudona, 1 vienetas
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Įpilkite šlakelį aliejaus ir sudėkite mėsos faršą. Patroškinkite 10 min. Tada įdėkite susmulkintą svogūną ir troškinkite apie 5 min.. Tada sudėkite burokine tarka sutarkuotas morkas, troškinkite dar 5 min. Jei reikia, galite įpilti truputėlį vandens. Galiausiai, sudėkite konservuotas pupeles, nuluptus ir susmulkintus pomidorus, susmulkintą papriką, pasūdykite, sudėkite susmulkintus žalumynus ir mėgstamus prieskonius. Dar kelias min. patroškinkite.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Šarūnas
2016-01-15 20:33
Viskas gavosi
lina
2015-05-03 16:14
turetu but skanus troskinukas..bandom