Troškintos voveraitės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Paprika
- Petražolės
- Svogūnai, 0.5 vieneto
- Kvietiniai miltai
- Voveraitės, 500 gramų
- Druska
- Sviestas, 1.5 valgomojo šaukšto
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Voveraitėms nupjaustomos kepurėlės, gerai nuplaunamos ir verdamos 10—15 minučių pasūdytame vandenyje.
Po to jos nuvarvinamos.
Stambesnės supjaustomos, o smulkios paliekamos sveikos ir sudedamos į keptuvę.
Pridedama sviesto, supjaustyto svogūno ir kepinama 5— 10 minučių.
Tuomet įberiama miltų, paprikos, pipirų, druskos, įpilama grietinės ir patroškinama dar 10 minučių.
Puošiama virtomis voveraičių kepurėlėmis ir petražolių lapeliais.
Patiekiama su bulvių koše ar virtomis bulvėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-07-23 12:32
labai skanus patiekalas 

2011-09-22 12:50