Troškintos voveraitės

Troškintos voveraitės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Paprika
  • Petražolės
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Kvietiniai miltai
  • Voveraitės, 500 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Voveraitėms nupjaustomos kepurėlės, gerai nuplaunamos ir verdamos 10—15 minučių pasūdytame vandenyje.
Po to jos nuvarvinamos.
Stambesnės supjaustomos, o smulkios paliekamos sveikos ir sudedamos į keptuvę.
Pridedama sviesto, supjaustyto svogūno ir kepinama 5— 10 minučių.
Tuomet įberiama miltų, paprikos, pipirų, druskos, įpilama grietinės ir patroškinama dar 10 minučių.
Puošiama virtomis voveraičių kepurėlėmis ir petražolių lapeliais.
Patiekiama su bulvių koše ar virtomis bulvėmis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Ugnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Edita
2011-09-22 12:50
tikrai skanu
Elena
2010-07-23 12:32
labai skanus patiekalas