Troškintos vištų kepenėlės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Svogūnai, 3 vienetai
- Vištų kepenėlės, 500 gramų
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Saulėgrąžų aliejus, 60 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Kepenėles supjaustyti, nuplauti ir nusausinti.
Svogūnus supjaustyti stambiais pusžiedžiais.
Kepenėles apvolioti miltuose ir sudėti į įkaitintą aliejų. Pabarstyti druskos ir kepti ant didelės ugnies 3 minutes.
Tada ant viršaus suberti pjaustytus svogūnus (ugnį primažinti) ir kepti, kol svogūnai suminkštės ir taps auksinės spalvos.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-03-11 14:53
isbandyta 

2015-02-27 17:55