Troškintos vištų kepenėlės

Troškintos vištų kepenėlės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Vištų kepenėlės, 500 gramų
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Saulėgrąžų aliejus, 60 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Kepenėles supjaustyti, nuplauti ir nusausinti.

Svogūnus supjaustyti stambiais pusžiedžiais.

Kepenėles apvolioti miltuose ir sudėti į įkaitintą aliejų. Pabarstyti druskos ir kepti ant didelės ugnies 3 minutes.

Tada ant viršaus suberti pjaustytus svogūnus (ugnį primažinti) ir kepti, kol svogūnai suminkštės ir taps auksinės spalvos.

Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Baba
2015-02-27 17:55
Sausoka-reikalinga padažas
(anonimas)
2014-03-11 14:53
isbandyta