Troškintos vištų blauzdelės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištiena, (blauzdelės), 1 kilogramas
- Morkos, 2 vienetai
- Pomidorai, 3 vienetai
- Bulvės, didelės, 3 vienetai
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Žalumynai, puikiai tiks petražolės ir krapai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Pipirai
- Prieskoniai, paukštienai su žolelėmis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Vištienos blauzdeles pabarstyti druska, pipirais, prieskoniais ir palikti marinuotis valandai laiko.
Į puodą pilti vandens, pasūdyti, sudėti virti bulves.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti apkepti vištos blauzdeles. Blauzdelėms apskrudus, sudėti smulkintą svogūną, supjaustytas morkas, suberti susmulkintus žalumynus, nuluptus ir kubeliais supjaustytus pomidorus. Viska apkepus, keptuvės turinį sudėti į verdantį vandenį su bulvėmis ir viską troškinti apie 40 min. ant lėtos ugnies.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2021-03-24 23:48