Troškintos vištų blauzdelės

Troškintos vištų blauzdelės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, (blauzdelės), 1 kilogramas
  • Morkos, 2 vienetai
  • Pomidorai, 3 vienetai
  • Bulvės, didelės, 3 vienetai
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Žalumynai, puikiai tiks petražolės ir krapai, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Pipirai
  • Prieskoniai, paukštienai su žolelėmis
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos blauzdeles pabarstyti druska, pipirais, prieskoniais ir palikti marinuotis valandai laiko.

  2. Į puodą pilti vandens, pasūdyti, sudėti virti bulves.

  3. Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti apkepti vištos blauzdeles. Blauzdelėms apskrudus, sudėti smulkintą svogūną, supjaustytas morkas, suberti susmulkintus žalumynus, nuluptus ir kubeliais supjaustytus pomidorus. Viska apkepus, keptuvės turinį sudėti į verdantį vandenį su bulvėmis ir viską troškinti apie 40 min. ant lėtos ugnies.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Irma
» Rašyti komentarą