Troškintos paukštienos kepenėlės

Troškintos paukštienos kepenėlės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Krapai, džiovinti
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Vištų kepenėlės, 1 kilogramas
  • Kvietiniai miltai, 100 gramų
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
  • Grietinė, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kepenėles nuplauname po šaltu vandeniu, supjaustome nedideliais gabaliukais ir apvoliojame miltuose.
Viską sukrečiame į keptuvę, pakepiname šiek tiek (jos kepa gan greitai, nes labai minkštutės yra).
Tada pagardiname pipirais, druska ir krapais.
Imame kitą keptuvę joje įkaitiname aliejų ir dedame smulkiai sutarkuotas morkas, smulkiai supjaustytus svogūnus ir pakepiname.
Tada įpilame grietinės viską išmaišome ir supilame ant kepenėlių.
Dar šiek tiek pakepiname ir viskas.
Patiekiame su bulvių koše bei salotomis.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Mia30
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Inesa
2017-01-07 13:03
Kuo daugiau svogūnų, tuo skaniau(kas juos mėgsta)! Labai skanu ir sveika!
(anonimas)
2011-07-08 16:15
labai skanu,paprastas bet puikus patiekalas.
jolita
2011-03-01 21:21
labai skanu,ryt vel gaminsiu oku:
mia30
2011-01-11 15:12
Ten ne krabai turetu buti, o krapai, kazkas sumaisyta.