Troškintos krevetės su ryžių makaronais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Imbieras, tarkuotas, 10 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, (kepimui)
- Jogurtas, natūralus, 2 valgomieji šaukštai
- Makaronai, ryžių, 600 gramų
- Vanduo, 1 stiklinė
- Krevetės be kevalo, 20 vienetų
- Druska
- Prieskoniai, jūros gėrybėms
- Čili, ankštys, 2 vienetai
- Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Nulupkite ir pjaustykite svogūną bei česnako skilteles.
Didelėje keptuvėje su alyvuogių aliejumi apie 4-5 minutes pakepinkite svogūną.
Tuomet sudėkite į keptuvę česnaką, imbierą, pomidorų pastą, susmulkintą čili, paskaninkite druska bei prieskoniais ir patroškinkite apie 3 min.
Tuomet supilkite vandenį, sudėkite krevetes ir troškinkite apie 5 min.
Ištroškinus supilkite jogurtą, paskaninkite dar druska ir išmaišykite.
Išvirkite pasūdytame verdančiame vandenyje ryžių makaronus, nusunkite ir sudėkite į lėkštes.
Ant makaronų sudėkite troškintas krevetes ir patiekite.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-11-27 14:43