Troškintos juodosios pupelės

Troškintos juodosios pupelės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 1
  • Laurų lapai, 2 vienetai
  • Pupelės, juodosios, džiovintos, 500 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Pupeles nakčiai užpilti šaltu vandeniu.
Vandenį nupilti, pupeles sudėti į didelį puodą, įpilti tiek vandens, kad jo paviršius būtų bent 10 centimetrų virš pupelių. Druskos nedėti. Užvirinti, nugriebti putas, sudėti lauro lapus. Virti apie 1,5-2 valandas, kol pupelės išvirs, retkarčiais pamaišant ir papildant išgaravusį vandenį.
Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų, sudėti supjaustytą svogūną, sutrintus česnakus ir apkepinti. Įberti druskos, įpilti truputį pupelių nuoviro, samtį išvirusių pupelių, pakaitinti ir viską sutrinti į tyrę.
Likusias pupeles nukošti, supilti tyrę, išmaišyti ir 2-3 minutes pakaitinti.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
olegas
2010-06-20 21:44
dar vienas greitas ir skanus receptukas