Troškinti vištienos sparneliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Juodieji pipirai, malti
- Morkos, 2.5 vieneto
- Ryžiai, 100 gramų
- Vištų sparneliai, 6 vienetai
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Vanduo, 2 stiklinės
- Druska
- Prieskoniai, vištienai, 1.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Į keptuvę supilame vandenį, vištienos prieskonius, tarkuotą pusę morkos, pomidorų padažą, sparnelius bei smulkiai supjaustyta 1 česnako skiltelę. Uždengiame dangčiu ir paliekame troškinti apie 30 min., vis pamaišant ir pavartant.
Kol troškinys dar troškinasi pasiruošiame garnyrą. Tiesiog išverdame ryžius mažai pasūdytame vandenyje.
Salotoms smulkiai sutarkuojame 2 morkas, išspaudžiame 2 skilteles česnako, įdedame pagal skonį druskos, pipirų, majonezo ir viską gerai išmaišome.
Baigus troškintis sparneliams dedame juos į lėkštes, šalia įdedame ryžių ir pasigamintų salotų.
Troškinio skystį galima panaudoti kaip padažą patiekalui.
Puikus receptas pietums.
Sotu ir skanu!
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-11-09 19:04
na man asmeniskai per daug paukstienos prieskoniu buvo, lyk astroka ar pan
antra kart daryt nesuviliojo 


2011-10-20 17:02
labai skanu tikrai verta paragaut 

2017-03-12 17:38