Troškinti špinatai su grybais

Troškinti špinatai su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Špinatai, 2 saujos
  • Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Pievagrybiai, 200 gramų
  • Grietinėlė, 100 mililitrų
  • Parmezano sūris, sutarkuotas, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais, grybus - gabaliukais.
Aliejuje apkepinti svogūnus, vėliau sudėti grybus ir patroškinti 2 min. Supilti grietinėlę, pasūdyti, papipirinti ir po 2 min. sudėti špinatus. Kai špinatai patamsės, išjungti ugnį.
Paskaninti patiekalą tarkuotu sūriu.

Receptą atsiuntė: Vegetarė
» Rašyti komentarą