Troškinti špinatai su grybais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Špinatai, 2 saujos
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Pievagrybiai, 200 gramų
- Grietinėlė, 100 mililitrų
- Parmezano sūris, sutarkuotas, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais, grybus - gabaliukais.
Aliejuje apkepinti svogūnus, vėliau sudėti grybus ir patroškinti 2 min. Supilti grietinėlę, pasūdyti, papipirinti ir po 2 min. sudėti špinatus. Kai špinatai patamsės, išjungti ugnį.
Paskaninti patiekalą tarkuotu sūriu.
» Rašyti komentarą