Troškinti rauginti kopūstai su silke ir bulvėmis

Troškinti rauginti kopūstai su silke ir bulvėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 10 vienetų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Silkė, 5 vienetai
  • Rauginti kopūstai, 1 litras
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Grybai, džiovinti, 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Į puodą įpilkite truputį vandens, aliejaus, sudėkite kopūstus, išvirtus ir susmulkintus grybus, susmulkintą svogūną. Troškinkite 1,5 valandos. Bulves su lupenom išvirkite atskirai. Silkes supjaustykite gabalėliais. Į gilesnį indą sudėkite pusę nuluptų ir griežinėliais pjaustytų bulvių, ant jų sudėkite kopūstus, paskui silkę ir ant viršaus likusias bulves. Šutinkite orkaitėje apie 30 minučių.

Receptą atsiuntė: Laura
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vaida
2011-09-23 13:56
Kaip skaniai atrodo. Reikės Kūčioms išbandyti
inga v
2010-11-18 12:52
na, ka, snd bandysiu tik be grybu