Troškinti rauginti kopūstai su silke ir bulvėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 10 vienetų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Silkė, 5 vienetai
- Rauginti kopūstai, 1 litras
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Grybai, džiovinti, 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Į puodą įpilkite truputį vandens, aliejaus, sudėkite kopūstus, išvirtus ir susmulkintus grybus, susmulkintą svogūną. Troškinkite 1,5 valandos. Bulves su lupenom išvirkite atskirai. Silkes supjaustykite gabalėliais. Į gilesnį indą sudėkite pusę nuluptų ir griežinėliais pjaustytų bulvių, ant jų sudėkite kopūstus, paskui silkę ir ant viršaus likusias bulves. Šutinkite orkaitėje apie 30 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-18 12:52
na, ka, snd bandysiu tik be grybu 

2011-09-23 13:56