Troškinti rauginti kopūstai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Laurų lapai, lapeliai, 3 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaulienos lašiniai, 300 gramų
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Rauginti kopūstai, 1 kilogramas
- Vanduo
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos lašinukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvėje.
Kartu pakepinamas smulkiai supjaustytas svogūnas.
Rauginti kopūstai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir troškinama.
Kiek patroškinus, sudedami pakepinti lašinukai su svogūnas ir dar, įdėjus porą gerų šaukštų pomidorų padažo, toliau viskas troškinama.
Baigiant troškinti, sudedami prieskoniai.
Valgoma su virtomis bulvėmis pavakariams arba duodama pietums prie šviežios dešros, kiaulienos patiekalų.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-10-21 16:31
Nu ir blondines
2017-04-05 20:41
Labai neaiškus receptas.. Jokių patarimų kaip juos padaryti minkštesniais, kiek troškinti, nieko... Patiekalas skanus, bet abejoju, kad pagal šį receptą gaminę žmonės mėgavosi tokiu geru patiekalu kokiu jis gali būti.
2017-01-09 18:37
Troskinau kopustus pirma karta pagal jusu recepta gavosi super !! 

2016-02-13 17:22
As asmeniskai tusinu apie valanda laiko ant silpnos ugnies ir tik pries pabaiga ipilu pomidoro padazo
2020-12-16 11:55