Troškinti rauginti kopūstai

Troškinti rauginti kopūstai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Laurų lapai, lapeliai, 3 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaulienos lašiniai, 300 gramų
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Rauginti kopūstai, 1 kilogramas
  • Vanduo
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Kiaulienos lašinukai smulkiai supjaustomi ir pakepinami keptuvėje.
Kartu pakepinamas smulkiai supjaustytas svogūnas.
Rauginti kopūstai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir troškinama.
Kiek patroškinus, sudedami pakepinti lašinukai su svogūnas ir dar, įdėjus porą gerų šaukštų pomidorų padažo, toliau viskas troškinama.
Baigiant troškinti, sudedami prieskoniai.
Valgoma su virtomis bulvėmis pavakariams arba duodama pietums prie šviežios dešros, kiaulienos patiekalų.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Lijana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Senas
2020-12-16 11:55
Klasika
Renata
2018-10-21 16:31
Nu ir blondines
Paulius
2017-04-05 20:41
Labai neaiškus receptas.. Jokių patarimų kaip juos padaryti minkštesniais, kiek troškinti, nieko... Patiekalas skanus, bet abejoju, kad pagal šį receptą gaminę žmonės mėgavosi tokiu geru patiekalu kokiu jis gali būti.
Ieva
2017-01-09 18:37
Troskinau kopustus pirma karta pagal jusu recepta gavosi super !!
sandra
2016-02-13 17:22
As asmeniskai tusinu apie valanda laiko ant silpnos ugnies ir tik pries pabaiga ipilu pomidoro padazo