Troškinti mėsos kukuliai su įdaru

Troškinti mėsos kukuliai su įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Čiobreliai
  • Juodieji pipirai, malti
  • Pomidorai, konservuoti, 700 gramų
  • Pupelės, 100 gramų
  • Svogūnai, 150 gramų
  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Druska
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Pupeles užpilame šaltu vandeniu ir laikome apie 3-4 val.
Užpilame pupeles švariu vandeniu ir verdame, kol suminkštės.
Išvirusias pupeles nusausinkite ir sumalkite.
Sukapotą svogūną pakepinkite ir sumaišykite su maltomis pupelėmis. Įmaišykite druskos ir pipirų.
Į faršą įmaišykite prieskonius ir kiaušinį.
Konservuotus pomidorus (be odelių) sutrinkite iki tyrelės masės.
Imkite faršo, suplokite paplotėlius į kiekvieno paplotėlio vidų įdėkite po šaukštelį įdaro ir suspauskite.
Kepimo skardą patepkite aliejumi, sudėkite kukulius ir supilkite sutrintus pomidorus su sultimis.
Apibarstykite mėgiamais žalumynais: rozmarinais ar čiobreliais.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 40-45 minutes.

Receptą atsiuntė: Jolanta
» Rašyti komentarą