Troškinti mėsos kukuliai su įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Čiobreliai
- Juodieji pipirai, malti
- Pomidorai, konservuoti, 700 gramų
- Pupelės, 100 gramų
- Svogūnai, 150 gramų
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Pupeles užpilame šaltu vandeniu ir laikome apie 3-4 val.
Užpilame pupeles švariu vandeniu ir verdame, kol suminkštės.
Išvirusias pupeles nusausinkite ir sumalkite.
Sukapotą svogūną pakepinkite ir sumaišykite su maltomis pupelėmis. Įmaišykite druskos ir pipirų.
Į faršą įmaišykite prieskonius ir kiaušinį.
Konservuotus pomidorus (be odelių) sutrinkite iki tyrelės masės.
Imkite faršo, suplokite paplotėlius į kiekvieno paplotėlio vidų įdėkite po šaukštelį įdaro ir suspauskite.
Kepimo skardą patepkite aliejumi, sudėkite kukulius ir supilkite sutrintus pomidorus su sultimis.
Apibarstykite mėgiamais žalumynais: rozmarinais ar čiobreliais.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 40-45 minutes.
» Rašyti komentarą