Troškinti maltiniai su svogūnų padažu

Troškinti maltiniai su svogūnų padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautienos faršas, 1 kilogramas
  • Sultinys, 700 mililitrų
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Batonas, 2 riekės
  • Sviestas, 80 gramų
  • Miltai, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš faršo, mirkyto batono, prieskonių ir kiaušinių išminkyti faršą.

  2. Iš faršo formuoti kotletus ir juos apkepti iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.

  3. Didelėje keptuvėje ištirpinti sviestą, jame apkepinti smulkintus svogūnus, vis maišant berti miltus, apkepinti. Pilti sultinį, sudėti kotletus ir troškinti apie 25 minutes.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Ilona
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rimantė
2020-02-06 16:55
Kodėl negalima rasti atsakymo, kiek laiko virti jaučio kepenys ?