Troškinti maltiniai su svogūnų padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Jautienos faršas, 1 kilogramas
- Sultinys, 700 mililitrų
- Svogūnai, 3 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Batonas, 2 riekės
- Sviestas, 80 gramų
- Miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Iš faršo, mirkyto batono, prieskonių ir kiaušinių išminkyti faršą.
Iš faršo formuoti kotletus ir juos apkepti iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
Didelėje keptuvėje ištirpinti sviestą, jame apkepinti smulkintus svogūnus, vis maišant berti miltus, apkepinti. Pilti sultinį, sudėti kotletus ir troškinti apie 25 minutes.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2020-02-06 16:55