Troškinti kukuliai

Troškinti kukuliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Malta mėsa, 1 kilogramas
  • Bulvės, 10 vienetų
  • Morkos, 5 vienetai
  • Grietinė, 40 gramų
  • Laurų lapai, 2 vienetai
  • Miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Pipirai, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Faršą pagardiname žiupsniu druskos ir pipirais.

  2. Formuojame rutuliukus ir pakepiname keptuvėje, kol apskrunda.

  3. Morkas, bulves ir česnaką supjaustome kubeliais ir dedame į puodą. Pilame vandens, kad apsemtų daržoves, dedame laurų lapus, beriame druską ir pipirus.

  4. Verdame daržoves. Kai daržovės išverda, dedame iškepusius kukulius ir paverdame dar 10 minučių.

  5. Tuomet pilame grietinę ir dar paverdame 10 minučių.

  6. Kad padažas gautųsi tirštas, įberiame miltų.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Diana
» Rašyti komentarą