Troškinti kopūstai su mažai rūkytu kumpeliu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai
- Čiobreliai
- Juodieji pipirai
- Kmynai
- Kopūstai, rauginti, 1 kilogramas
- Mairūnas
- Morkos, 1 vienetas
- Porai, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Actas, balto vyno, 2 valgomieji šaukštai
- Vanduo
- Druska
- Pomidorų pasta
- Kumpis, Biovelos, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kumpelį smulkiai supjaustyti ir pakepinti su smulkiai pjaustytu svogūnu. Kai svogūnai apkepė ir suminkštėjo, įberti kmynų ir tarkuotas morkas, truputį patroškinti. Į gilų puodą sudėti kopūstus ir keptas morkas su kumpeliu. Sudėti prieskonius: druską, pipirus, čiobrelius, mairūną ir sutraiškytą česnaką. Viską užpilti trupučiu vandens, sudėti pomidorų pastą, supilti actą. Troškinti uždengtam puode ant mažutės ugnies gerą valandą, kol kopūstai suminkštės.
» Rašyti komentarą