Troškinti kopūstai su mažai rūkytu kumpeliu

Troškinti kopūstai su mažai rūkytu kumpeliu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai
  • Čiobreliai
  • Juodieji pipirai
  • Kmynai
  • Kopūstai, rauginti, 1 kilogramas
  • Mairūnas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Porai, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Actas, balto vyno, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanduo
  • Druska
  • Pomidorų pasta
  • Kumpis, Biovelos, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kumpelį smulkiai supjaustyti ir pakepinti su smulkiai pjaustytu svogūnu. Kai svogūnai apkepė ir suminkštėjo, įberti kmynų ir tarkuotas morkas, truputį patroškinti. Į gilų puodą sudėti kopūstus ir keptas morkas su kumpeliu. Sudėti prieskonius: druską, pipirus, čiobrelius, mairūną ir sutraiškytą česnaką. Viską užpilti trupučiu vandens, sudėti pomidorų pastą, supilti actą. Troškinti uždengtam puode ant mažutės ugnies gerą valandą, kol kopūstai suminkštės.

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą