Troškinti kopūstai su dešrelėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kečupas, 4 valgomieji šaukštai
- Rauginti kopūstai, 2 kilogramai
- Virtos dešrelės, 10 vienetų
Gaminimo instrukcija:
Raugintus kopūstus dedame į puodą, užpilame vandeniu ir troškiname apie 30 minučių, tada dedame pomidorų padažo ir dar patroškiname 10- 15 minučių.
Baigiant troškinti dedame pjaustytas dešreles ir paliekame kelioms minutėms.
Skanu ir paprasta!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-09-13 11:10
O ar kokių prieskonių nereikia dėti.
2017-03-28 11:12
labai skanu kas taip raso turbut nieko nismano ir neturi supratimo aie maista ir dar karta pasikartosiu labai labai skanu
2015-09-09 14:42
Toks dalykas valgomas prieš dalyvaujant mišiose, piketuose ir kitose atrakcijose be jokios prasmės ar naudos.
2018-09-13 15:56