Troškinti kopūstai su dešrelėmis

Troškinti kopūstai su dešrelėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kečupas, 4 valgomieji šaukštai
  • Rauginti kopūstai, 2 kilogramai
  • Virtos dešrelės, 10 vienetų
Gaminimo instrukcija:

Raugintus kopūstus dedame į puodą, užpilame vandeniu ir troškiname apie 30 minučių, tada dedame pomidorų padažo ir dar patroškiname 10- 15 minučių.

Baigiant troškinti dedame pjaustytas dešreles ir paliekame kelioms minutėms.

Skanu ir paprasta!

Receptą atsiuntė: Vida
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ieva
2018-09-13 15:56
Rauginti kopūstai ir pomidorų padažas patys iš savęs turi daug skonio, bet jei norite, galima papildomai druskos ir pipirų pagal skonį įdėti
Raimonda
2018-09-13 11:10
O ar kokių prieskonių nereikia dėti.
alv-yra
2017-03-28 11:12
labai skanu kas taip raso turbut nieko nismano ir neturi supratimo aie maista ir dar karta pasikartosiu labai labai skanu
Kaunietis
2015-09-09 14:42
Toks dalykas valgomas prieš dalyvaujant mišiose, piketuose ir kitose atrakcijose be jokios prasmės ar naudos.