Troškinti kopūstai

Troškinti kopūstai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus
  • Kopūstai, 1 vienetas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 0.5 valgomojo šaukšto
  • Actas
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Sviestas, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Kopūsto gūžė supjaustoma, sudedama į puodą, įpilama truputis vandens, vėliau rūgšties ir troškinama.
Miltai pakepinami svieste, pridedama smulkiai supjaustytų svogūnų, pomidorų padažo ir, atskiedus karštu sultiniu, pavirinama.
Toks padažas supilamas ant kopūstų, išmaišoma, pagardinama cukrumi, druska ir dar patroškinama.
Vietoj pomidorų padažo galima dėti obuolių.
Panašiai troškinami ir rauginti kopūstai, tik į juos nededama rūgšties.
Karšti troškinti kopūstai tinka valgyti su bulvėmis, taip pat prie mėsos, žuvies ar paukštienos patiekalų.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2013-03-08 20:28
kas be e
Jolanta
2012-10-18 17:03
Truksta konkretumo recepte.....butu faina, jei butu pataisyta siekt iek...
Kristina
2012-02-13 17:14
gal ir skanu,bet man patiko dozuote sviesto 2 vienetai
mama
2012-01-14 15:13
skanu, tikrai nestandartinis receptas, sriubos ir kt. atsibodę
Aleksandra
2011-10-30 18:33
labai skanu gt;
REKOMENDUOJU.