Troškinti kopūstai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus
- Kopūstai, 1 vienetas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 0.5 valgomojo šaukšto
- Actas
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Sviestas, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Kopūsto gūžė supjaustoma, sudedama į puodą, įpilama truputis vandens, vėliau rūgšties ir troškinama.
Miltai pakepinami svieste, pridedama smulkiai supjaustytų svogūnų, pomidorų padažo ir, atskiedus karštu sultiniu, pavirinama.
Toks padažas supilamas ant kopūstų, išmaišoma, pagardinama cukrumi, druska ir dar patroškinama.
Vietoj pomidorų padažo galima dėti obuolių.
Panašiai troškinami ir rauginti kopūstai, tik į juos nededama rūgšties.
Karšti troškinti kopūstai tinka valgyti su bulvėmis, taip pat prie mėsos, žuvies ar paukštienos patiekalų.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-10-18 17:03
Truksta konkretumo recepte.....butu faina, jei butu pataisyta siekt iek...
2012-02-13 17:14
gal ir skanu,bet man patiko dozuote sviesto 2 vienetai 

2012-01-14 15:13
skanu, tikrai nestandartinis receptas, sriubos ir kt. atsibodę 

2011-10-30 18:33
labai skanu
gt;
REKOMENDUOJU.


REKOMENDUOJU.

2013-03-08 20:28