Troškinti kiaulių inkstai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Laurų lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Mairūnas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaulės inkstai, 800 gramų
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Sultinys, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Inkstai nuplaunami, perpjaunami išilgai pusiau, užpilami šaltu vandeniu ir palaikomi 30 min.
Nupylus tą vandenį, užpilami verdančiu vandeniu, užvirinami ir vėl nupilami.
Trečią kartą užpylus vandeniu, išverdami.
Išgriebti ir atvėsę inkstai supjaustomi griežinėliais.
Svogūnai sukapojami, pakepinami, įberiama miltų, pakaitinama, kol parusvėja, atskiedžiama sultiniu ir užvirinama.
Sudedami inkstai, prieskoniai ir troškinama ant mažos ugnies.
Tiekiama su virtomis bulvėmis ar bulvių koše bei daržovėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-07-10 15:43
Nemokat daryti nedarykit, visai skanei gavosi, visa seima valge iur niekam nebuvo feee
2013-11-07 07:27
Daug kartų gaminau, ir niekad niekas nesmirdėjo. Labai geras patiekalas 

2012-01-28 12:57
visai fainas maistas jei nemoki gamint tai nereikia ir lyst i virtuve 

2009-12-14 21:22
Tai pameginau si patiekala,
gaila sugadintu prieskoniu,darbo,duju ir paciu inkstu
su tokiu patiekalu i baimes faktoriu vaziuot 



2021-08-09 16:10