Troškinti kiaulių inkstai

Troškinti kiaulių inkstai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Laurų lapai, lapeliai, 2 vienetai
  • Mairūnas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaulės inkstai, 800 gramų
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Sultinys, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Inkstai nuplaunami, perpjaunami išilgai pusiau, užpilami šaltu vandeniu ir palaikomi 30 min.
Nupylus tą vandenį, užpilami verdančiu vandeniu, užvirinami ir vėl nupilami.
Trečią kartą užpylus vandeniu, išverdami.
Išgriebti ir atvėsę inkstai supjaustomi griežinėliais.
Svogūnai sukapojami, pakepinami, įberiama miltų, pakaitinama, kol parusvėja, atskiedžiama sultiniu ir užvirinama.
Sudedami inkstai, prieskoniai ir troškinama ant mažos ugnies.
Tiekiama su virtomis bulvėmis ar bulvių koše bei daržovėmis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Antanas
2021-08-09 16:10
Girdėjau kad reikia pamirkit atste ar tai tiesa?
belekas
2015-07-10 15:43
Nemokat daryti nedarykit, visai skanei gavosi, visa seima valge iur niekam nebuvo feee
madam59
2013-11-07 07:27
Daug kartų gaminau, ir niekad niekas nesmirdėjo. Labai geras patiekalas
kam
2012-01-28 12:57
visai fainas maistas jei nemoki gamint tai nereikia ir lyst i virtuve
asirtiek
2009-12-14 21:22
Tai pameginau si patiekala, gaila sugadintu prieskoniu,darbo,duju ir paciu inkstu su tokiu patiekalu i baimes faktoriu vaziuot