Troškinti kiaulienos pjausniai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 750 gramų
- Česnakai, granulės, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Čiobreliai, džiovinti, smulkinti, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Paprika, milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Žirniai, šaldyti, 1 stiklinė
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Baltas vynas, sausas, 2 valgomieji šaukštai
- Pievagrybiai, smulkinti, 0.75 stiklinės
- Grietinėlė, 1.5 stiklinės
- Kiaulienos nugarinė, pjausniai, 6 vienetai
- Aliejus
- Vorčesterio padažas, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Keptuvė su šiek tiek aliejaus gerai įkaitinama.
Pakepinami keptuvėje kiaulienos pjausniai.
Bulvės labai švariai nuplaunamos ir ir supjaustomos ketvirčiais.
Į puodą paeiliui dedama pusė bulvių, grybų, pilama pusė su miltais sumaišytos grietinėlės, vyno, dedami čiobreliai, česnakas, pusė Vorčesterio padažo, dedami kiaulienos pjausniai ir viskas paeiliui uždengiama likusiomis pusėmis nurodytų ingredientų.
Viskas uždengiama ir verdama apie 30-45 min.
Tuomet išimami kiaulienos pjausniai, sudedami į puodą žirniai bei paprikos milteliai ir viskas patroškinama dar apie 15 min.
Patiekiami šilti.
Skanaus.
» Rašyti komentarą