Troškinti kelmučiai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Petražolės
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kelmučiai, 500 gramų
- Druska
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Čili, malti, 0.5
Gaminimo instrukcija:
Kelmučiai perrenkami, nuplaunami ir verdami pasūdytame vandenyje 3—4 minutes.
Nukėlus nuo ugnies, kelmučiai išpilami į sietą ar kiaurasamtį ir gerai nuvarvinami.
Po to supjaustomi šiaudeliais, pakepinami svieste su svogūnais, įberiama čili, druskos, įpilama citrinos sulčių, pamaišoma ir dar pakepinama.
Baigiant kepti, grybai užpilami grietine ir užvirinami.
Patiekiant, pabarstomi supjaustytais petražolių lapeliais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-09-06 14:27
ka tu nori parasyk 

2009-09-05 21:52
kada atra6ysi po velniu 

2009-09-05 21:51
atrasik.
2009-09-05 21:50
o seip minuciu kaik virt tai nezianu koki 20 min. gal gal puse val. 

2011-02-22 15:34