Troškinti kelmučiai

Troškinti kelmučiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Petražolės
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kelmučiai, 500 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Čili, malti, 0.5
Gaminimo instrukcija:

Kelmučiai perrenkami, nuplaunami ir verdami pasūdytame vandenyje 3—4 minutes.
Nukėlus nuo ugnies, kelmučiai išpilami į sietą ar kiaurasamtį ir gerai nuvarvinami.
Po to supjaustomi šiaudeliais, pakepinami svieste su svogūnais, įberiama čili, druskos, įpilama citrinos sulčių, pamaišoma ir dar pakepinama.
Baigiant kepti, grybai užpilami grietine ir užvirinami.
Patiekiant, pabarstomi supjaustytais petražolių lapeliais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rasa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Alina
2011-02-22 15:34
Pasikoregavau ir visai neblogai gavosi foto mano gamintu kelmuku
jonukas
2009-09-06 14:27
ka tu nori parasyk
jonukas
2009-09-05 21:52
kada atra6ysi po velniu
jonukas
2009-09-05 21:51
atrasik.
jonukas
2009-09-05 21:50
o seip minuciu kaik virt tai nezianu koki 20 min. gal gal puse val.