Troškinti kalarijorai

skanaus...
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kopūstai, (išskirstytas žiedynais) kalafioras, 1 vienetas
- Lašiniai, (švieži ar rūkyti), 100 gramų
- Svogūnai, vidutinis, 1 vienetas
- Česnakai, 1 vienetas
- Druska, d
- Sviestas, arba aliejus
- Žalumynai, laiškiniai česnakai, svogūno laiškai, krapai
- Grietinė
- Miltai
- Pienas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Kalafiorus(šviežius ar marinuotus,aš dariau iš marinuotų) nupilti, nuvarvinti.
Lašinukus smulkinti ir pakepinti, pridėti smulkintą svogūną, česnaką, pabaigoje suberti kalafiorus(išskirstytus žiedynus), berti pipirus, druską, prieskonius ir apkepti iki rusvumo. Pridėti sviesto. Barstyti smulkintais svogūnų laiškais, krapais.
Pabaigoje barstyti trupučiu miltų,dėti šaukštą grietinės ir pieno iki norimos konsistencijos.Valgyti su bulvėmis ir raugintais agurkėliais.
Kalafiorus marinuoju rudenį.
» Rašyti komentarą