Troškinti kalarijorai

Troškinti kalarijorai
skanaus...
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, (išskirstytas žiedynais) kalafioras, 1 vienetas
  • Lašiniai, (švieži ar rūkyti), 100 gramų
  • Svogūnai, vidutinis, 1 vienetas
  • Česnakai, 1 vienetas
  • Druska, d
  • Sviestas, arba aliejus
  • Žalumynai, laiškiniai česnakai, svogūno laiškai, krapai
Padažui:
  • Grietinė
  • Miltai
  • Pienas
Gaminimo instrukcija:
  1. Kalafiorus(šviežius ar marinuotus,aš dariau iš marinuotų) nupilti, nuvarvinti.

  2. Lašinukus smulkinti ir pakepinti, pridėti smulkintą svogūną, česnaką, pabaigoje suberti kalafiorus(išskirstytus žiedynus), berti pipirus, druską, prieskonius ir apkepti iki rusvumo. Pridėti sviesto. Barstyti smulkintais svogūnų laiškais, krapais.

  3. Pabaigoje barstyti trupučiu miltų,dėti šaukštą grietinės ir pieno iki norimos konsistencijos.Valgyti su bulvėmis ir raugintais agurkėliais.


    Kalafiorus marinuoju rudenį.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą