Troškinti burokėliai su obuoliais

Troškinti burokėliai su obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus
  • Gvazdikėliai, 1 vienetas
  • Obuoliai, 1 vienetas
  • Kiaulienos lašiniai, 50 gramų
  • Raudonas vynas, 30 gramų
  • Obuolių sultys, 1 stiklinė
  • Druska
  • Burokėliai, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Burokėlius ir obuolius nulupti ir sutarkuoti su stambia tarka.
Keptuvėje ištirpinti lašinius, sudėti burokėlius ir obuolius, supilti obuolių ir citrinų sultis, prieskonius, išmaišyti ir, uždengus, patroškinti ant silpnos ugnies.
Troškinimo pabaigoje supilti vyną ir dar patroškinti 2-3 min.

Receptą atsiuntė: Alisa
» Rašyti komentarą