Troškinti burokėliai su moliūgais

Troškinti burokėliai su moliūgais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Moliūgai, sutarkuoti, 2 stiklinės
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Saulėgrąžų aliejus, nerafinuotas
  • Druska
  • Grietinė, 50 gramų
  • Burokėliai, 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Burokėlius ir moliūgą sutarkuoti, svogūną susmulkinti, viską sumaišyti ir patroškinti saulėgrąžų aliejuje.
Kai daržovės bus gatavos, sudėti grietinę, prieskonius.
Troškinimo eigoje galima įpilti šiek tiek vandens.

Receptą atsiuntė: Roma
» Rašyti komentarą