Troškintas triušis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Krapai, smulkinti, 1 valgomasis šaukštas
- Laurų lapai, lapeliai, 3 vienetai
- Mairūnas
- Morkos, 2 vienetai
- Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
- Pomidorai, 1 vienetas
- Rozmarinas, šakelės, 3 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Triušiena, 600 gramų
- Grietinėlė, 400 mililitrų
- Druska
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Mėsą nuplauti, supjaustyti mažesniais gabalais, pabarstyti pipirais, druska ir pakepinti didelėje troškintuvėje su šiek tiek aliejaus.
Tada sudėti į troškintuvę ant triušienos susmulkintus svogūnus, morkas bei pomidorą (be odelės) ir patroškinti apie 8 min.
Supilti grietinėlę, sudėti lauro lapus, mairūną, rozmarino šakeles, krapus, petražoles, dar paskaninti druska bei pipirais ir uždengus troškinti apie 1 val., virš mažos ugnies.
Patiekti dar karštą su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-10-15 21:47
Receptas-tikras puikumelis.Tik visa reikala reikia troskinti 2 valandas,nors ir buvo pries tai pamirkyta.Aciu labai.
2014-12-17 21:35
pritariu (anonimas) kaip jus triusius valgot?!!!!!
2012-02-08 22:10
Turetu buti skanu, greitu metu meginsim pagal si
recepta 


2012-01-18 15:07


2015-12-06 15:03