Troškintas triušis

Troškintas triušis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Krapai, smulkinti, 1 valgomasis šaukštas
  • Laurų lapai, lapeliai, 3 vienetai
  • Mairūnas
  • Morkos, 2 vienetai
  • Petražolės, smulkintos, 1 valgomasis šaukštas
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • Rozmarinas, šakelės, 3 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Triušiena, 600 gramų
  • Grietinėlė, 400 mililitrų
  • Druska
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Mėsą nuplauti, supjaustyti mažesniais gabalais, pabarstyti pipirais, druska ir pakepinti didelėje troškintuvėje su šiek tiek aliejaus.
Tada sudėti į troškintuvę ant triušienos susmulkintus svogūnus, morkas bei pomidorą (be odelės) ir patroškinti apie 8 min.
Supilti grietinėlę, sudėti lauro lapus, mairūną, rozmarino šakeles, krapus, petražoles, dar paskaninti druska bei pipirais ir uždengus troškinti apie 1 val., virš mažos ugnies.
Patiekti dar karštą su mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Karolina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
gurme
2015-12-06 15:03
Nedejau mairuno ir apskirtai per daug maišyti prieskoninių žolelių nelinkęs. Skonio makalynė gaunas. Dėjau petražoles, šviežią rozmariną, laurą, pipirus ir druską ir dar padariau prancūzišką reikaliuką, po valandos įpyliau balto vyno stiklinaitę, po to nepilnai valandai troškinau. Super reikalas su bulvių-salierų koše ir kepintom orkaitėje( ne troškinyje) morkom ir burokėliais.
Skirmantas
2015-10-15 21:47
Receptas-tikras puikumelis.Tik visa reikala reikia troskinti 2 valandas,nors ir buvo pries tai pamirkyta.Aciu labai.
gaila
2014-12-17 21:35
pritariu (anonimas) kaip jus triusius valgot?!!!!!
Giedre
2012-02-08 22:10
Turetu buti skanu, greitu metu meginsim pagal si recepta
(anonimas)
2012-01-18 15:07