Troškintas baklažanas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Baklažanai, 4 vienetai
- Juodieji pipirai
- Svogūnai
- Jautiena, 400 gramų
- Pienas, 100 gramų
- Druska
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Sultinys, jautienos, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Puošti:
petražolių
100 gr. pomidorų
Ruoškite įdarą: svogūną stambiai supjaustykite ir sumalkite su mėsa. Malinį pabarstykite druska, pipirais ir sumaišykite.
Baklažanus perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklas ir dalį minkštimo. Puseles pabarstykite druska.
Baklažanų puseles įdarykite, sudėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi, supilkite sultinį. Troškinkite uždengtoje keptuvėje 40-45 minutes. Rupiai sutarkuokite sūrį.
Įdarytus baklažanus dėkite į lėkštę, pabarstykite tarkuotu sūriu, papuoškite petražolių šakelėmis ir pomidorais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-22 21:00