Troškintas baklažanas

Troškintas baklažanas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Baklažanai, 4 vienetai
  • Juodieji pipirai
  • Svogūnai
  • Jautiena, 400 gramų
  • Pienas, 100 gramų
  • Druska
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Sultinys, jautienos, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Puošti:
petražolių
100 gr. pomidorų

Ruoškite įdarą: svogūną stambiai supjaustykite ir sumalkite su mėsa. Malinį pabarstykite druska, pipirais ir sumaišykite.

Baklažanus perpjaukite pusiau, pašalinkite sėklas ir dalį minkštimo. Puseles pabarstykite druska.

Baklažanų puseles įdarykite, sudėkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi, supilkite sultinį. Troškinkite uždengtoje keptuvėje 40-45 minutes. Rupiai sutarkuokite sūrį.
Įdarytus baklažanus dėkite į lėkštę, pabarstykite tarkuotu sūriu, papuoškite petražolių šakelėmis ir pomidorais.

Receptą atsiuntė: www.sarka.lt
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ewe
2010-11-22 21:00
labai nepatiko tas baklazanas nors vyrui tai buvo dieviskas skonis ir kita karta noretu o man tai weeeeee