Troškinta žuvis su kaštonais

Troškinta žuvis su kaštonais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
  • Sviestas, 100 gramų
  • Grietinė, 1 stiklinė
  • Žuvis
  • Sūris, tarkuotas, 100 gramų
  • Kaštonai, 400 gramų
Gaminimo instrukcija:

Žuvį supjaustyti gabalais.
Į molinius puodelius įdėti po gabalėlį sviesto ir po vieną šaukštą grietinės. Tada sudėti žuvį, apibarstyti ją pipirais, druska ir sūriu, sudėti išvirtus kaštonus.
Padaryti padažą iš likusios grietinės, lydyto sviesto, žiupsnelio džiūvėsėlių ir sūrio.
Šiuo padažu užpilti kaštonus ir dar įpilti po 3 šaukštus karšto vandens.
Puodynėles užlipdyti padaryta tešla, sutepta kiaušinio plakiniu ir su užbarstytu sūriu.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol tešla paruduos.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą