Troškinta žuvis su cukinija ir bulvėmis

Troškinta žuvis su cukinija ir bulvėmis
Troškinta žuvis su cukinija ir bulvėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Menkės filė, šviežia ar atitirpinta, 300 gramų
  • Bulvės, nedidelės, 4 vienetai
  • Cukinijos, maža žalia, 1 vienetas
  • Česnakai, didelė, 1 galva
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Džiovintas rozmarinas
  • Druska
  • Pipirai
  • Alyvuogių aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Cukiniją ir nuluptas bulves supjaustyti apie 2 cm storio griežinėliais. Bulves sudėti sluoksniu ant vidutinio dydžio puodo dugno, pabarstyti druska, pipirais, dėti sluoksnį cukinijos, pabarstyti druska, pipirais, po to dėti žuvies gabaliukus, pabarstyti druska, pipirais, džiovintais rozmarinais, ir vėl dėti sluoksnį cukinijos, pabarstyti šiek tiek druska, pipirais, rozmarinais, susmulkintu česnaku, išspausti citrinos sultis ir įdėti pusės citrinos žieveles.

  2. Viską užpilti vandeniu, kad vos siektų žuvį, įpilti ir šiek tiek alyvuogių aliejaus. Puodą uždengti dangčiu. Troškinti ant silpnos ugnies apie 40-50 min, kol suminkštės daržovės ir žuvis.

Porcijų skaičius: 3
Receptą atsiuntė: Liucija
» Rašyti komentarą