Troškinta vištiena su moliūgu

Troškinta vištiena su moliūgu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Laurų lapai, lapai, 2 vienetai
  • Moliūgai, 300 gramų
  • Morkos, 3 vienetai
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Vištienos filė, 400 gramų
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Žalumynai
Gaminimo instrukcija:

Imame puodą, ant dugno pripjaustome daug morkų, svogūnų, įdedame porą lauro lapų ir pipirų.
Dedame stambiai pjaustytą vištieną, o ant vištienos dedame stambiai pjaustytą moliūgą, pomidorą (galima dėti ir cukiniją).
Užpilame stiklinę vandens, įdedame šaukštą sviesto ir grietinės.
Troškiname apie 30 minučių.
Apibarstome žalumynais ir valgome su bulvėmis arba duona.
Greitai paruošiamas patiekalas, labai sveikas ir skanus.

Receptą atsiuntė: Vijolė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Lina
2016-10-10 21:47
Aš dėjau ,, Vegetos" arbatini šaukšteli ir 4 šaukštus grietinės. Pasakiškai skanu buvo
raima
2014-07-29 14:16
O druskos nereikia ?