Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais

Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Petražolės
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
  • Obuolių sultys, 1 stiklinė
  • Marinuoti agurkai, 1 vienetas
  • Druska
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Grybai, apvirti, 2 stiklinės
  • Vėgėlė, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Išvalyta supjaustyta vėgėlė apibarstoma pipirais, druska, miltais ir pakepinama svieste.
Tada sudedama į puodą kartu su susmulkintais bei svieste pakepintais svogūnais, grybais, agurku bei vėgėlės kepenimis, įpilama sulčių, sultinio (ar vandens) ir troškinama.
Tiekiama pusdubenyje su troškintais grybais tame pačiame padaže, kuriame troškinta.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Laimutė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Egle
2014-01-19 19:29
Buvo tikrai skanu. Tik as viska grietineleje patroskinau ir dar morka itarkavau.
Egle
2014-01-17 19:38
Atrodo skaniai. Bandysime kepti. Dekui uz receptuka, parasysiu kaip gavosi. )