Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
- Obuolių sultys, 1 stiklinė
- Marinuoti agurkai, 1 vienetas
- Druska
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Grybai, apvirti, 2 stiklinės
- Vėgėlė, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Išvalyta supjaustyta vėgėlė apibarstoma pipirais, druska, miltais ir pakepinama svieste.
Tada sudedama į puodą kartu su susmulkintais bei svieste pakepintais svogūnais, grybais, agurku bei vėgėlės kepenimis, įpilama sulčių, sultinio (ar vandens) ir troškinama.
Tiekiama pusdubenyje su troškintais grybais tame pačiame padaže, kuriame troškinta.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-01-17 19:38
Atrodo skaniai. Bandysime kepti.
Dekui uz receptuka, parasysiu kaip gavosi.
)


2014-01-19 19:29