Troškinta triušiena su juoduoju kumpiu

Troškinta triušiena su juoduoju kumpiu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, 2 vienetai
  • Paprika, 1 vienetas
  • Salierai, stiebai, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Triušiena, 1 kilogramas
  • Alyvuogių aliejus
  • Actas, vyno, 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai
  • Kumpis, Biovela, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:

Triušieną supjaustyti, įdėti į indą ir užpilti actu, įpilti šiek tiek
vandens, kad apsemtų ir 1 valandą pamarinuokite. Didelėje keptuvėje
pakaitiname 1 šaukštą aliejaus, sudedame kiaulienos šoninę, suberiame
pjaustytus svogūnus, morkas, salierą, papriką ir kepame, kol
suminkštėja. Triušienos gabaliukus ištraukiame iš marinato,
nusausiname popieriniu rankšluosčiu, apvoliojame miltais ir kepame, kol
iš visų pusių apskrunda. Suberiame prieskonių ir sumažinę ugnį, lėtai troškiname apie valandą laiko. Jeigu matote, kad keptuvėje
baigiasi vanduo truputėlį vėl įpilame ir vėl troškiname. Skanaus :)

Receptą atsiuntė: Neringa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
kvailiai
2014-12-17 21:32
kanibalai triusius valgot kaip jums negeda cia tas pats kas save valgyti kaip jus galit valgyt tas dieviskas butybes?!!!!!!!!!