Troškinta triušiena

Troškinta triušiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Triušiena, 1
  • Morkos, 3
  • Svogūnai, 3
  • Citrinpipiriai, 1 žiupsnelis
  • Muskatas, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Triušį supjaustykite gabalėliais, įtrinkite prieskoniais ir palaikykite keletą valandų.

  2. Keptuvėje su aliejumi pakepkite sutarkuotas morkas bei susmulkintus svogūnus, paskaninkite juos pipirais ir druska.

  3. Keptuvėje su aliejumi apkepkite ir triušio gabalėlius.

  4. Tada sudėkite juos į troškintuvą, ant viršaus suberkite morkas ir svogūnus, įpilkite šiek tiek vandens ir troškinkite orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje, kol mėsa suminkštės.
    Patiekite su bulvių koše ir įvairiomis daržovėmis.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Milda
» Rašyti komentarą