Troškinta lydeka su grybais

Troškinta lydeka su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lydeka, 1 vienetas
  • Grybai, švieži arba sūdyti, 600 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Lašiniai, 50 gramų
  • Sultinys, daržovių, 1 stiklinė
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Paprika, malta
  • Druska
  • Krapai
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį nusausinti ir pasūdyti. Lašinius sukapoti kubeliais.
    Svogūną nulupti, susmulkinti ir 3 - 5 min. pakepinti su lašinukais, kol gražiai pagels. Grybus nuplauti (jei sūdyti, tai išmirkyti), pavirti 40 min.,o tada sudėti prie svogūnų ir 10 min. kepti. Keptuvę nukaisti, grybus pabarstyti malta paprika

  2. Nedideliame puode į sultinį įsukti miltus, užvirinti ir dvi minutes kaitinti. Tada praaušinti, dėti grietinę ir sumaišyti.

  3. Ugniai atsparų indą ištepti sviestu, sudėti žuvį, aplieti padažu ir pašauti į orkaitę, įkaitintą iki 180°C temperatūros. Kepti 25 min.
    Patiekalą pabarstyti smulkintais krapais ir tiekti su keptais grybais, virtomis bulvėmis.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą