Troškinta lydeka su grybais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Lydeka, 1 vienetas
- Grybai, švieži arba sūdyti, 600 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Lašiniai, 50 gramų
- Sultinys, daržovių, 1 stiklinė
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Paprika, malta
- Druska
- Krapai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Žuvį nusausinti ir pasūdyti. Lašinius sukapoti kubeliais.
Svogūną nulupti, susmulkinti ir 3 - 5 min. pakepinti su lašinukais, kol gražiai pagels. Grybus nuplauti (jei sūdyti, tai išmirkyti), pavirti 40 min.,o tada sudėti prie svogūnų ir 10 min. kepti. Keptuvę nukaisti, grybus pabarstyti malta paprikaNedideliame puode į sultinį įsukti miltus, užvirinti ir dvi minutes kaitinti. Tada praaušinti, dėti grietinę ir sumaišyti.
Ugniai atsparų indą ištepti sviestu, sudėti žuvį, aplieti padažu ir pašauti į orkaitę, įkaitintą iki 180°C temperatūros. Kepti 25 min.
Patiekalą pabarstyti smulkintais krapais ir tiekti su keptais grybais, virtomis bulvėmis.
Skanaus!
» Rašyti komentarą