Troškinta lydeka

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Juodieji pipirai
- Laurų lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Lydeka, 1 kilogramas
- Druska
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Išvalyta žuvis supjaustoma, pasūdoma, apibarstoma prieskoniais, pavoliojama miltuose, apkepinama aliejuje ir sudedama į puodą.
Įpylus citrinos sulčių, sultinio ir įdėjus supjaustytų prieskoninių daržovių, troškinama apie 15—20 min.
Baigiant troškinti supilama grietinė.
Lydeka tiekiama pusdubenyje su padažu, kuriame buvo troškinta.
Tinka valgyti su virtomis bulvėmis bei pupelėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-12-25 12:38
Na va, stai kaip man gavosi. Kaip jums nuotraukos?
Vesiuosi pas anyta i svecius pavaisinti, tikiuosi, patiks o

Vesiuosi pas anyta i svecius pavaisinti, tikiuosi, patiks o

2009-05-12 17:13
sendien pabandysim pagaminti manau kad turetu but skanu



2011-04-27 16:37