Troškinta lydeka

Troškinta lydeka
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Juodieji pipirai
  • Laurų lapai, lapeliai, 2 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
  • Lydeka, 1 kilogramas
  • Druska
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Išvalyta žuvis supjaustoma, pasūdoma, apibarstoma prieskoniais, pavoliojama miltuose, apkepinama aliejuje ir sudedama į puodą.
Įpylus citrinos sulčių, sultinio ir įdėjus supjaustytų prieskoninių daržovių, troškinama apie 15—20 min.
Baigiant troškinti supilama grietinė.
Lydeka tiekiama pusdubenyje su padažu, kuriame buvo troškinta.
Tinka valgyti su virtomis bulvėmis bei pupelėmis.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rūta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Marija
2011-04-27 16:37
O kur dėti sviestą? Mano močiutė visada lygiai tokia pat gamina pagal senolių receptą, bet sviesto niekada niekur nedėdavo.
Lijana M.
2009-12-25 12:38
Na va, stai kaip man gavosi. Kaip jums nuotraukos?
Vesiuosi pas anyta i svecius pavaisinti, tikiuosi, patiks o
as
2009-05-12 17:13
sendien pabandysim pagaminti manau kad turetu but skanu