Troškinta kiauliena „Estofado“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bananai, 4 vienetai
- Cukrus, rudasis, 3 valgomieji šaukštai
- Česnakai, smulkinti, 5 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai, žirneliai, 1 valgomasis šaukštas
- Laurų lapai, lapeliai, 3 vienetai
- Morkos, pjaustytos, 1.5 stiklinės
- Kiaulės kumpis, 450 gramų
- Actas, 0.5 stiklinės
- Sojos padažas, 0.75 stiklinės
- Vanduo, 1 stiklinė
- Aliejus, augalinis, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite į ją 0,75 stiklinės aliejaus.
Kai aliejus įkaista, apkepinkite jame bananų griežinėlius, kol jie gražiai apskrunda.
Supilkite likusį aliejų į puodą ir įkaitinkite jį.
Puode įkaitusiame aliejuje apkepinkite česnakus, kol jei gražiai paruduoja.
Tuomet sudėkite kiaulienos kubelius ir kepinkite apie 7-10 min.
Supilkite sojos padažą, vandenį, pipirus ir džiovintus lauro lapelius, užvirinkite ir troškinkite, kol kiauliena bus minkšta.
Tuomet supilkite actą ir laukite, kol skystis iš naujo užvirs.
Užvirus troškinkite 5 mins.
Pridėkite rudojo cukraus ir morkų.
Išmaišykite ir patroškinkite dar apie 10 min.
Paruoštą troškinį sudėkite į lėkštes, šalie sudėkite keptus bananus ir patiekite.
Skanaus.
» Rašyti komentarą