Troškinta kiauliena „Estofado“

Troškinta kiauliena „Estofado“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bananai, 4 vienetai
  • Cukrus, rudasis, 3 valgomieji šaukštai
  • Česnakai, smulkinti, 5 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai, žirneliai, 1 valgomasis šaukštas
  • Laurų lapai, lapeliai, 3 vienetai
  • Morkos, pjaustytos, 1.5 stiklinės
  • Kiaulės kumpis, 450 gramų
  • Actas, 0.5 stiklinės
  • Sojos padažas, 0.75 stiklinės
  • Vanduo, 1 stiklinė
  • Aliejus, augalinis, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite keptuvę ir supilkite į ją 0,75 stiklinės aliejaus.
Kai aliejus įkaista, apkepinkite jame bananų griežinėlius, kol jie gražiai apskrunda.
Supilkite likusį aliejų į puodą ir įkaitinkite jį.
Puode įkaitusiame aliejuje apkepinkite česnakus, kol jei gražiai paruduoja.
Tuomet sudėkite kiaulienos kubelius ir kepinkite apie 7-10 min.
Supilkite sojos padažą, vandenį, pipirus ir džiovintus lauro lapelius, užvirinkite ir troškinkite, kol kiauliena bus minkšta.
Tuomet supilkite actą ir laukite, kol skystis iš naujo užvirs.
Užvirus troškinkite 5 mins.
Pridėkite rudojo cukraus ir morkų.
Išmaišykite ir patroškinkite dar apie 10 min.
Paruoštą troškinį sudėkite į lėkštes, šalie sudėkite keptus bananus ir patiekite.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Violeta
» Rašyti komentarą