Troškinta jūros lydeka su svogūnais ir morkomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Morkos, 2 vienetai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Jūros lydeka, 1 kilogramas
- Druska
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Žuvį pabarstome pipirais, druska ir padedame į šaldytuvą 12 valandų.
Griežinėliais supjaustome morkas, svogūnus. Į nerūdijančio plieno keptuvę pilame aliejaus ir dedame sluoksnį morkų, ant viršaus dedame pjaustytą jūros lydeką, tada dedame sluoksnį svogūnų.
Uždengiame dangčiu ir troškiname 1,5 - 2 val. ant mažos ugnies. Žuvis turi lengvai atsiskirti nuo kaulo ir troškintis savose sultyse.
.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-10-26 19:33
tikrai liuks gaunasi skanu
2016-03-27 17:05
Ka tik gaminau. Puikus receptas. Paprasta ir skanu
2015-01-10 18:39
Skanumėlis...
2019-07-30 23:35