Troškinta jūros lydeka su svogūnais ir morkomis

Troškinta jūros lydeka su svogūnais ir morkomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Jūros lydeka, 1 kilogramas
  • Druska
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Žuvį pabarstome pipirais, druska ir padedame į šaldytuvą 12 valandų.

Griežinėliais supjaustome morkas, svogūnus. Į nerūdijančio plieno keptuvę pilame aliejaus ir dedame sluoksnį morkų, ant viršaus dedame pjaustytą jūros lydeką, tada dedame sluoksnį svogūnų.

Uždengiame dangčiu ir troškiname 1,5 - 2 val. ant mažos ugnies. Žuvis turi lengvai atsiskirti nuo kaulo ir troškintis savose sultyse.
.

Receptą atsiuntė: Šarūnas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Giedrė
2019-07-30 23:35
Zuvies taip ilgai kepti negalima, isbega sultys, tampa sausa.
rytis
2017-10-26 19:33
tikrai liuks gaunasi skanu
Maza gaspadine
2016-03-27 17:05
Ka tik gaminau. Puikus receptas. Paprasta ir skanu
Rima
2015-01-10 18:39
Skanumėlis...