Troškinta jautiena su grybais

Troškinta jautiena su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Morkos, 1 vienetas
  • Petražolės, 1 sauja
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Svogūnai, galva, 1 vienetas
  • Jautiena, 1 kilogramas
  • Vanduo, 1 litras
  • Druska, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Grybai, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kubeliais supjaustytą jautieną dedame į verdantį vandenį, kad apsemtų.

Sudedame morkas, svogūnus, prieskonius.

Kai baigia virti įdedame šaukštą pomidorų tyrės (sutrintą pomidorą), marinuotus arba išvirtus grybus. Aš turėjau tik pievagrybių, tai sudėjau juos.

Viską gerai išmaišome ir patroškiname dar 5 minutes.

Troškinį išimame į lėkštę ir pabarstome smulkintomis petražolėmis.

Receptą atsiuntė: Lijana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Daina
2016-10-13 10:46
Norint pagaminti skanu troskini pirmiausia mesa gerai apskrudink tame paciame puode su nedideliu kiekiu aliejaus kai mesa paskrus sudek visas darzoves ir vel paskrudink o tik po to uzpilk vandens tik tiek kad apsemtu ir troskink ant silpnos ugnies na o prieskonius kiekvienas pagal savo skoni
Saulius
2016-03-13 21:33
Siaip jautiena apie 30min verda
Saulius
2016-03-13 21:32
Siaip labai netikslus receptas
1.Virti reikia kol visi riebalai pakyla, tada perkosi ir vel uzkaiti.
2.Siaip pomidoru neuztenka, reikia ir kecupo arba pomidoru padazo (3sauk).
3.Taip pat reikia ir grietines, nes suteikia sodrumo, be jo ne kas.
4.Kai 2k uzverda reikia virti tikrai ne 5min, nes siaip jautiena kieta mesa, beje reikia ne tik pipiru ir druskos, dar reiketu vegetos ir pagal skoni galima aitriu papriku iberti. Sekmes
Tudar
2015-11-25 19:56
Ka reiskia kai baigia virti?