Triušienos vyniotinis

Triušienos vyniotinis
SKANAUS!!!
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Triušiena, 2 gabalai
  • Kiauliena, malta, 150 gramų
  • Lašiniai, 50 gramų
  • Prieskoniai, mėsai
  • Česnakai, 2 stiklinės
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Triušienos gabaliukus (geriausia šlauneles) atskirti nuo kaulo. Barstyti prieskoniais, druska,pipirais,smulkintu česnaku.

  2. Maltą mėsą paruošti - berti prieskonių, papirinti, išminkyti. Lašinukus supjaustyti juostelėmis.

  3. Ant triušienos gabaliukų kloti paruoštą maltą mėsą, lašinukų juosteles, viską susukti, formuoti vyniotinį. Palaikyti keletą valandų šaldytuve, vynioti į marlę.

  4. Virti puode su vandeniu apie 1,5 val,po to paslėgti per naktį. Nuimti marlę ir pjaustyti.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą