Triušienos vyniotinis

SKANAUS!!!
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Triušiena, 2 gabalai
- Kiauliena, malta, 150 gramų
- Lašiniai, 50 gramų
- Prieskoniai, mėsai
- Česnakai, 2 stiklinės
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Triušienos gabaliukus (geriausia šlauneles) atskirti nuo kaulo. Barstyti prieskoniais, druska,pipirais,smulkintu česnaku.
Maltą mėsą paruošti - berti prieskonių, papirinti, išminkyti. Lašinukus supjaustyti juostelėmis.
Ant triušienos gabaliukų kloti paruoštą maltą mėsą, lašinukų juosteles, viską susukti, formuoti vyniotinį. Palaikyti keletą valandų šaldytuve, vynioti į marlę.
Virti puode su vandeniu apie 1,5 val,po to paslėgti per naktį. Nuimti marlę ir pjaustyti.
» Rašyti komentarą