Triušienos šašlykai su granatų sultimis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Granatai, sultys, 1 stiklinė
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Triušiena, 1.5 kilogramo
- Baltas vynas, sausas, 0.5 stiklinės
- Druska
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Mėsą supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į puodą. Svogūnus supjaustykite
žiedeliais, sumaišykite su mėsa, druska, prieskoniais. Vyną, išspaustas citrinos sultis, granatų sultis sumaišykite ir supilkite ant mėsos. Viską kruopščiai ir atsargiai sumaišykite ir paskiausiai užpilkite aliejų. Palikite marinuotis parai. Kepkite kepsninėje.
» Rašyti komentarą