Triušienos ragu su rozmarinu

Triušienos ragu su rozmarinu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Morkos, vidutinio dydžio, pjaustytos stambiais gabaliukais, 4 vienetai
  • Triušiena, 900 gramų
  • Alyvuogių aliejus
  • Baltas vynas, 200 mililitrų
  • Druska
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Laurų lapai, 2 vienetai
  • Rozmarinas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai nurodyti 4 asmenims.

Įtrinkite mėsą druska ir SANTA MARIA pipirais. Įdėkite ją į kepimo skardą ir apšlakstykite aliejumi. Pabarstykite SANTA MARIA rozmarinu, įdėkite česnako skilteles, SANTA MARIA laurų lapus ir apipilkite vynu. Kepkite pusantros valandos orkaitėje 170°C temperatūroje.
Garnyrui paruošti keptuvėje įkaitinkite sviestą ir aliejų. Sudėkite morkas ir kepkite, kol jos suminkštės.
Pagardinkite druska ir patiekite su triušiena.

Receptą atsiuntė: Santa Maria
» Rašyti komentarą
» Komentarai
virgis
2019-10-10 07:00
O is kur gauti SANTA MARIJOS triusi???
Ausra
2019-07-22 17:22
O kitokie prieskoniai pipirai rozmarinasne santos marijos o pvz saudos tinka?
taspats
2015-12-23 11:57
eik morku griauzti!!!
kanibalai
2014-12-17 21:32
o dieve mielus padarus valgot dieviskas butybes kvailiai kaip jums negeda!~!!!!!!!!