Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvemis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Triušiena, 1 vienetas
- Bulvės, 12 vienetų
- Druska
- Česnakai, 1 galva
- Grietinėlė, 500 mililitrų
- Krapai, džiovinti
- Karis, 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Triušieną supjaustyti gabalais, bulves perpjauti pusiau. Į didelį puodą pilame aliejų, sudedam česnaką ir pakepinam kelias min. Triušiena padruskiname, papipiriname, apibarstome kariu. Sudedam triušieną į puodą ir pakepiname apverčiant apie pusvalandį. Sudedam ant viršaus bulves, padruskiname jas ir užpilame viską grietinėle. Apibarstome krapais ir troškiname dar pusantros valandos.
Skanaus
» Rašyti komentarą