Triufeliai su pistacijomis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Pistacijos, smulkintos
- Grietinėlė, 200 mililitrų
- Šokoladas, juodasis, 250 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Konjakas, 2 valgomieji šaukštai
- Kokosas, drožlės
Gaminimo instrukcija:
Šokoladą susmulkinti, užpilti grietinėle ir pastatyti ant silpnos ugnies. Pastoviai maišant užvirinti ir nuimti nuo ugnies. Gerai išmaišyti, kol ištirps visas šokoladas.
Kambario temperatūros sviestą sudėti į šokolado - grietinėlės masę, išmaišyti. Gautą masę laikyti šaldytuve 7 val, kol sustings.
Atšalusią šokolado masę pasemti šaukšteliu, suformuoti kamuoliukus, išvolioti juos smulkintuose pistacijose. Į vidų galima įsprausti uogą arba vaisiaus gabaliuką.
Suformuotus triufelius palaikyti šaldytuve 4-5 val.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-10-30 07:36