Trisluoksnis desertas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 100 gramų
- Šokoladas, juodasis, tarkuotas, 2 valgomieji šaukštai
- Šokoladas, pieniškas, 100 gramų
- Varškė, 500 gramų
- Braškės, 200 gramų
- Vanilinis cukrus, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
Pienišką šokoladą susmulkinti, palaikyti karštoje vonelėje, kad ištirptų.
Braškes susmulkinti su mikseriu, gautą masę palaikyti šaldytuve 30 min.
Varškę gerai ištrinti su cukraus pudra ir padalinti į 3 dalis.
Į vieną dalį sudėti ištirpintą šokoladą.
Antrą varškės dalį sumaišyti su braškėmis.
Trečią dalį sumaišyti su vaniliniu cukrumi.
Supilti sluoksniais į desertinius indelius, palaikyti šaldytuve mažiausiai 2 val.
Galima paskaninti desertą uogomis, riešutais.
» Rašyti komentarą