Trintų moliūgų užkandis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 0.5 vieneto
- Cukrus
- Česnakai, 7
- Imbieras, maltas
- Kalendra
- Kmynai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
- Moliūgai, 675 gramai
- Paprika, aitrioji, ankštys, 1 vienetas
- Paprika, milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Pomidorai, konservuoti arba švieži, 75 gramai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Druska
- Karis
- Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Įkaitintame aliejuje apkepinkite smulkintą svogūną bei 3 skilteles smulkinto česnako.
Sudėkite kubeliais pjaustytą moliūgo minkštimą ir viską patroškinkite, keptuvę uždengus dangčiu.
Troškinį pagardinkite kmynais, paprikos milteliais, imbieru, kariu, sudėkite smulkintus pomidorus, aitriąją papriką (prieš tai atskyrusi sėklas ir labai smulkiai ją sukapojusi), pomidorų pastą, įberkite truputį cukraus, druskos ir troškinkite, kol išgaruos skystis.
Tuomet troškinį pertrinkite ir sumaišykite su likusiu česnaku, šviežiai spaustomis citrinos sultimis bei žalumynais.
Patiekite su baltos ar plikytos duonos skrebučiais.
Skanaus!
» Rašyti komentarą