Trešnių ir burokėlių tango

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Trešnės, 15 vienetų
- Česnakai, 1 skiltelė
- Burokėliai, (virtas, kumščio dydžio) , 1 vienetas
- Apelsinai, (sultys), 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Burokėlį išvirti. Geriausia iškepti (nesūdytą) orkaitėje. Tada sutarkuoti.
Iš trešnių išimti kauliukus, jas supjaustyti šiaudeliais. Sumaišyti su burokėliais. Paragauti. Jeigu norisi skonio, kuriame labiau vyrautų trešnės, jų pridėti daugiau. Arba mažiau, jeigu norisi, kad vyrautų burokėliai.
Tada česnaką supjaustyti kuo smulkiau. Viską sudėti į dubenį ir išmaišyti. Apšlakstyti apelsino sultimis.
Skanaus
» Rašyti komentarą