Trešnių ir burokėlių tango

Trešnių ir burokėlių tango
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Trešnės, 15 vienetų
  • Česnakai, 1 skiltelė
  • Burokėliai, (virtas, kumščio dydžio) , 1 vienetas
  • Apelsinai, (sultys), 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Burokėlį išvirti. Geriausia iškepti (nesūdytą) orkaitėje. Tada sutarkuoti.

  2. Iš trešnių išimti kauliukus, jas supjaustyti šiaudeliais. Sumaišyti su burokėliais. Paragauti. Jeigu norisi skonio, kuriame labiau vyrautų trešnės, jų pridėti daugiau. Arba mažiau, jeigu norisi, kad vyrautų burokėliai.

  3. Tada česnaką supjaustyti kuo smulkiau. Viską sudėti į dubenį ir išmaišyti. Apšlakstyti apelsino sultimis.

    Skanaus

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Silvija
» Rašyti komentarą