Traškūs žiediniai kopūstai

Traškūs žiediniai kopūstai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Džiūvėsėliai, 1 sauja
  • Aliejus, 80 mililitrų
  • Prieskoniai
  • Žiediniai kopūstai, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Žiedinius kopūstus rankomis atskiriame mažais gabalėliais, sudedame į verdanti pasūdytą vandenį ir verdame 5 min.
Kol kopūstai verda, suplakame kiaušinius. Į juos įdedame mėgstamų prieskonių, išmaišome.
Apvirusius žiedinius kopūstus palaikome kelias minutes, kad atvestų, tada mirkome plaktame kiaušinyje ir voliojame džiūvėsėliuose.
Apvoliotus kopūstų gabaliukus dedame į įkaitintą aliejų ir kepame tol, kol apskrus.
Tinka tiekti su kepsniu, kepta žuvimi, padažu ar net vienus.
Skanaus! ;)

Receptą atsiuntė: Smaližė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ena
2012-05-12 17:23
Dievinu žiedinius kopūstus, bet aš darau be kiaušinio. Tiesiog išverdu, tada ant sviesto pakepu, dedu džiūvėsėlių, išmaišau, dar pakepu ir vuala! Aš mėgstu sūriau, tai dar dedu druskos, bet čia pagal skonį puiki alternatyva nevalgantiems kiaušinių