Traškūs žiediniai kopūstai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Džiūvėsėliai, 1 sauja
- Aliejus, 80 mililitrų
- Prieskoniai
- Žiediniai kopūstai, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Žiedinius kopūstus rankomis atskiriame mažais gabalėliais, sudedame į verdanti pasūdytą vandenį ir verdame 5 min.
Kol kopūstai verda, suplakame kiaušinius. Į juos įdedame mėgstamų prieskonių, išmaišome.
Apvirusius žiedinius kopūstus palaikome kelias minutes, kad atvestų, tada mirkome plaktame kiaušinyje ir voliojame džiūvėsėliuose.
Apvoliotus kopūstų gabaliukus dedame į įkaitintą aliejų ir kepame tol, kol apskrus.
Tinka tiekti su kepsniu, kepta žuvimi, padažu ar net vienus.
Skanaus! ;)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-05-12 17:23