Traškūs žiediniai kopūstai

Traškūs žiediniai kopūstai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, žiediniai, 1 galva
  • Miltai, žirnių, 4 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, 0.5 stiklinės
  • Pipirai, čili milteliai, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Bazilikas, 1 žiupsnelis
  • Česnakai, granulės, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišyti žirnių miltus su prieskoniais, druska. Pilti vandenį ir gerai išmaišyti. Tešla turi gautis skystoka.

  2. Žiedinio kopūsto galvą išdarinėti mažais gabaliukais. Juos merkti į tešlą. Dėti į sviestu pateptą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Palikti tarpus tarp gabalėlių, kad šie nesiliestų. Kepti iki 180 - 200 laipsnių pagal Celcijų įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 45 min.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Ieva Visockytė
» Rašyti komentarą